Алфа ромео 156 днес през деня осетих ,че пали тежко. Спрях пред къщи и след около5 часа няма ток. Акумулатора е купуван през 2008 година. Как да разбера дали е от него или от динамото.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спря да пали
Collapse
X
-
Дадаха ми ток и веднага запали. Прибрах я в гаража и след няколко минути пак запали, но преди малко ходих и пак не иска явно като е била запалена малко е динамото ипозаредилодинамотоисля ,че ако беше от него щеше да ми светне лампата. Утре ще си купя нов акумулатор защото моя е от 7 годиниалфа ромео 156 тс
Comment
-
Моят караше четиринадесетта, поне по маркировката която беше на нефо. Така си я взех колата. Нека ти погледнат стария акумулатор, за да не вземеш нов и проблема да остане.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfaromeo16vVarna Покажи съобщение. Акумулатора е купуван през 2008 година. .Last edited by warbah; d.m.y г., 02:55.Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Мне...аз винаги вземам 62ач и нямам никакви грижи досега.Туй относно капацитета, относно тока който отдава при стартиране гледай да е по-голям, макар че за бензинка не би трябвало да е проблем, ма от много глава не боли.Ако обаче не ти зарежда правилно какъвто и да вземеш все тая.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от alfaromeo16vVarna Покажи съобщениеВчера смених акумулатора замерих го кога о е в покой си е 12,1,2 а когато запаля със пуснати фарове и климатик е 14,1 смятам ,че динамото зарежда добре
12,10 Волта или 12,20 Волта е малко !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеВ покой трябва да държи не по малко от 12,60 Волта
12,10 Волта или 12,20 Волта е малко !
П.С. Имам акумулатор с който купих Пунтото на жената и показва 11,6в вече втора година, да го сменям ли или да си карам с него?Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
Comment